نحوه ایستادن نوزاد

سلام خسته نباشید من پسرم الان پنج ماه و پانزده روزشه البته زود به دنیا اومد تو 29 هفتگی یعنی دو ماه ونیم زودتر بعد الان میخوام حالت ایستاده بگیرمش کف پاهاشو کامل نمیزاره به داخل جمع میکنه  ولی در حالت خوابیده اصلا پاهاش کج نیست یا انحنا نداره نمیدونم نگرانم ممکنه پاهاش مشکل داشته باشه مثلا من شنیدم بچه ها ممکنه نوک پاشونو بزارن زمین  ولی اینکه به داخل جمع میکنه انگار بدش میاد نمیزاره زمین نگرانم کرده ممنون میشم راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
کودک شما سن تقویمیش حداقل دو ماه و نیم کمتره از سن شناسنامه‌ایشه
پس کودک شما الان سه ماهشه و اینکه شما از ی بچه سه ماهه انتظار دارید عضلات پاهاش توانایی تحمل وزن رو داشته باشن غیر منطقیه.
لطفا در مورد بقیه مراحل رشدیش به سوالات زیر جواب بدید:
۱. گردن گرفته؟
۲. در حالت دمر سرشو بالا میاره؟
۳. وقتی از حالت دراز کشیده میخواید بغلش کنید گردنش رو نگه میداره؟
۴. تلاشی برای اومدن از حالت دمر به طاق باز می‌کنه یا نه؟