اوتیسم کودک یک ساله

سلام کودکی یک ساله دارم تکلمی در حد دد بابا مامان داره فقط با خودش تکرار می کنه اشاره به چیزی نمی کنه اگه چیزی بخواد میره سمتش بر میداره تقلیدش کمه یعنی بیست بار باید دست دستی کنم تا اون یک دفعه دست بزنه سرشو به نشونه نه تکون میده عاشق اسباب بازی جدید بچه ها رو دوست داره ارتباط چشمیش متوسطه عاشق بالا رفتن از مبل و باز و بسته کردن در کمد در جمع و شلوغی مشکلی نداره فقط از بغل بودن زیاد خوشش نمیاد موقع هیجانی شدن جیغ می کشه علاقه زیادی به دیدن تی وی داره اگه در حال بازی یا دیدن تی وی باشه به صدا زدن اسمش واکنش نمیده اگه آروم بیفته گریه می کنه بغل غریبه ها نمیره اسباب بازی هاشو تو دهنش می کنه از مبل دیوار می گیره راه میره از خودش صدا در میاره، وقتی باهاش بازی می کنم می خنده آیا ممکنه عدم اشاره کردن به چیزی و حرف زدن بدون مفهوم و انجام ندادن دستورات نشانه اوتیسم باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

با سلام و احترام

من به جای اینکه ازتون بخوام سوال بکنم بهتره چندتا علامت که در این سن مورد توجه حداقل کاردرمانگران هست رو بگم.مقایسه بکنید بعد باز اگر سوال داشتین بپرسید

کودکانی که مشکوک به اوتیسم در سن زیر یکسال هستند ممکن است علایم زیر را از خود نشان دهند:

1.علاقه ای به دیدن صورت طرف مقابل ندارد به خصوص غریبه ها

2.نگاه چشمی برقرار نمیکند و به خوبی لبخند نمیزند

3.اغلب اوقات به صداهای اطراف واکنش نمیدهد،به طرف صدای خودش برنمیگردد و به دنبال منبع صدا نمیگردد

4.دوست ندارد لمس شود و یا در بغل گرفته شود

5.غان و قون کردن و شروع نشانه های گفتاری را ندارد.