سرطان سینه

63 بازدید 1 تبادل تجربه

لطفا کمکم کنید من اهل روستام و دکتر نیس که برم ۲۰ سالمه مجردم نوک سینه هام حالت دندونه دندونه قهوه ای شده و نوک زیر سینم یه حالت زبری قهوه ای شده و کمی خارش داره ...لطفا کمکم کنید دارم میمیرم ازاسترس

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام شما بايد يک سونوی سينه انجام دهيد همچنين يک آزمايش خون جهت بررسی پرولاكتين و تيروئيد، نگران نباشيد

معمولا چيز مهمی نيست.

تجربه شما

من از روستام یه جای محروم ...حتی الان نت هم به زور پیدا کردم...لطفا کمکم کنید امکان رفتن به دکتر ندارم