سلام توی روز ۱۵پریودم که دارای سیکل۴۰ روزه هستم دو تا فولی ۱۵.۵ و ۱۱.۵داشتم و ۱۹تا فولی دیگه که سایز کوچکتر داشتن دارم و هیچ نوع داروی تحریک تخمک گذاری هم استفاده نکردم. برای اولین بار این ماه میخوام اقدام کنم ولی چون عید فطر هستش همه جا تعطیه و سونوگرافی هم همینطور. این سونو رو دیروز انجام دادم و میخوام واسه جنسیت پسر اقدام کنم الان چاره چیه؟ درضمن من سونوی سریالی رفتم. با تشکر از جواب به موقع

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز فعلا تا زمان تخمک گذاری شما مانده است بهتر است یک هفته دیگر برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.