من از 24 خرداد تا امروز حالتهای باردارها رو دارم، شکمم بزرگ شده، بی حالم، اوایل طعم فلز داشت دهنم گاها.... آزمایش خونم منفی شد ، سونو هم چیزی نشون نداد، بی بی چکم منفیه... ولی درد ندارم، ولی حالتهای باردارها رو دارم... ضمن این که عفونت ندارم، یک ماه پیش بررسی شدم ممنون می شم اگه راهنمایی کنید خودم که صد در صد می گم باردارم،علارغم جواب آزمایش بتا... حتی دندان پزشکسی هم نمی رم من این ماه یه بیش از یه هفته زودتر از موعد همیشگی پریودم، خونریزی داشتم... شبیه همیشه نبود. یه دختر 4 ساله دارم، آخه بعضی می گن توهمه... من منتظر بچه نبودم...علایم منو عصبی کرده
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام جواب بتا و سونوگرافی مشخص کننده بارداری است و علائمی که شما گفتید می تواند دلیل دیگری داشته باشد که نیاز به بررسی و انجام آزمایشات است.