صدای گوش

سلام خسته نباشید من چند سال پیش با هندزفری باصدای بلند تا یه مدت آهنگ گوش میدادم حالا نمیدونم از اون یا نه ولی چندسالی هست که نمیدونم گوشمه یا سرم یه صدایی میده مثل صدای یخچال و شب چون سکوت بیشتری هست بیشتر متوجه میشم اون موقع رفتم دکتر شنوایی سنجی مشکلی نداشتم بنظرشما نیاز به درمان دارم یا خیر ؟ علت چیه؟؟

پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
ابتدا به یک پزشک گوش و حلق ‌بینی مراجعه فرمایید تا معاینه و بررسی گردد . احتمالا دچار وزوز گوش شده باشید که نیازمند پاره ای بررسی ها می باشد ولی اصلا نگران کننده نمی باشد .