بهم خوردن پریودی با قرص متفورمین و دوفاستون

با سلام من مهر ماه پارسال سقط در۱۳ هفته داشتم بعد ۵ ماه دکتر سونو کرد گفت کیست ریز داری و اصلا فولیکول نداری متفورمین تحویز کرد بعد از مصرف متفورمین دوماه هست که پریودام بهم ربخت و فقط لک بینی شده این ماه دکتردوفاستون تجویزکرد واسه پریودام اما این ماه هم با ۵ روز تاخیر پریود شدم اما فقط لک هست با مصرف این قرص ها کلا خونریزی و دل دردو کمر درد پریودی من قطع شده تا قبلش چه قبل سقط چه بعد همیشه دوره۲۸ روزه سرساعت و روز میومدم با خونریزی شدید، الان گفته از روز۵ پریودکلومیفن هم بخورم، سوال من اینه مصرف متفورمین‌ دوفاستون باعت بهم ریختگی پریود من شده؟ مگه نبایدتنظیمش میکرد؟ واسه بارداری در اقدامم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

این داروها سیکلتان را تنظیم میکند. با توجه به سنتان باید از نظر تغییرات هورمونی بررسی شوید و برای بارداری فرصتتان را از دست ندهید به مراکز ناباروری معتبر مراجعه کنید. روز خوش