سلام و عرض ادب میخواستم بدونم داروهایی که برای اعصاب و آرامش هست وابستگی میاره اگه قطع بشه فرد دچار مشکل نمیشه ؟؟ من واقعا به داروی آرام بخش احتیاج دارم ولی میترسم وابستگی برام پیش بیاره و به اصطلاح معتاد بشم خواهش میکنم دقیق راهنمایی بفرمایید با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.اغلب داروهای اعصاب اعتیادآور نیستند.وآنهایی هم که پتانسیل اعتیادآور ی دارند اگر درمدت کوتاه وبادوز مناسب وتحت نظر روانپزشک مصرف شوند خطر خاصی ندارند.
با ترسهای نا به جایتان خودتان را از درمان محروم ننمایید.