وابستگی شدید کودک

سلام پسرم دقیقا سه سال و نه ماهشه

برای اینکه کم کم وابستگیش به من کم بشه در یه کلاس ثبت نام کردم، ولی یک جلسه که آزمایشی رفتیم ،متاسفانه تو کلاس تنها نمیشینه و به من میگه تو هم کنارم باش

حالا نمیدونم رفتار درست تو اینجور مواقع چیه!؟ چون میترسم بهش اصرارکنم که تو باید تو کلاس پیش بچه ها تنها باشی، دیگه بعدا اصلا قبول نکنه که حتی بیاد تو کلاس شرکت کنه

لطفا کمکم کنید که رفتار درست اینجور مواقع چیه و چطور میتونم موفق بشم که بتونه خودش در کنار بچه ها تو کلاس بشینه

در ضمن تا حالا مهدکودک نرفته یا خونه پدر مادرامون تنها نمونده و چون خانه دار بودم همیشه کنار من بوده !

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

از آنچه شما اشاره فرموديد مشخص است كه اين وابستگی و اضطراب متقابل می باشد و شما هم ترس زيادی از جدا شدن داريد و همين ترس شما منتقل ميشود.

پيشنهاد ميكنم ابتدا آرامش خود را بيشتر نماييد و ابتدا احساس امنيت و اعتماد را در فرزندتان تقويت و بعد كم كم جدا شويد.

پس ميتوانيد از كلاسهای مادر و كودک شروع كنيد تا كودک كنار شما ابتدا به محيط جديد و امن اعتماد پيدا كند و بعد كم كم با زمانهای كوتاه در مهد (از نيم ساعت) شروع كنيد و به او بازخوردهايی پر از تشويق دهيد و نگران اين نباشيد كه اين جدا شدن به ضرر اوست چرا كه كودكان از سه سالگی در كنار كودكان همسال خود در حين بازی آموزش خواهند ديد و مطمئنن در رشد مهارتهای ارتباطی كودک نيز موثر خواهد بود.