سلام خسته نباشید خواهرم پسر دو ساله داره که صورت بچه ها رو چنگ میندازه و موهاشونو میکشه بیشترم درحین بازی که در اوج بازی هستن یه دفعه چنگ میندازه صورت و موهاشونو میکنه اگه بهش اعتراض بشه به هر نحوی هم که اعتراض بشه موهای خودش روم یکشه علت این رفتار چیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

كودكان اين گروه سنی ميخواهند با استفاده از دستها و بدنشان محيط اطرافشان را كشف كنند و معمولا قصد آسيب رساندن به اطرافيان را ندارند و گاهی پيش آمده با خنديدن ديگران تحريک شده باشند . پيشنهاد ميكنم با وجود اينكه احتمال دارد حتی از لحاظ كلامی دامنه واژگانش كامل نشده باشد زمانی كه اين رفتار را نشان ميدهد دستهايش را بگيريد و به چشمهايش نگاه كنيد و بگوييد كه اين رفتار درست نيست و دردآور است. و بعد با بازيهای پر صدا و هيجان انگيز استفاده درست از دستها را به او آموزش دهيد(دست زدن،توپ بازی...).