باسلام وخسته نباشید,من دردوران بارداری۲۲کیلو وزن اضافه کردم,الان که پسرم یک سال و چهارماهشه من فقط ده کیلو ازوزنم کم شده,قدم۱۶۰ و وزنم۷۲کیلو, یه رژیم غذایی مناسب میخواستم که هم لاغربشم هم اینکه چون شیر میدم به شیرم لطمه ای وارد نشه, باتشکراززحمات شما
پاسخ مشاور

گروه مشاورین لاغری ایده آل

سلام.دوست گلم در این جور موترد حتماباید تشریف بیارید معاینه و بادی انالیز بشید که علت معلوم بشه.در ضمن وضعیت شیر دهی شما هم خیلی مهمه