شوهرم یک سالی میشه بیکاره هر کاري هم پیدا میشه بهانه مياره و نمیره الان تو بد وضعيتی هستیم ولی انگار نه انگار به ظاهر بیخیال هیچی که نميگه دنبال کار هم نميره

میگه دیگه دوست ندارم برای مردم کار کنم

میخوام واسه خودم کار کنم از تهران اومدیم شهرستان میگه میخوام کشاورزی و دامداری بکنم منتظر وام

همینطور دست گذاشته رو دست

من نمیتونم این همه سختی رو تو این اوضاع اونم با بچه تحمل کنم

لطفا بگید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام و وقت بخیر
در شرایط کنونی دو موضوع مطرح میشود : آرامش شخص شما و یا آرامش خانواده !
پس از ازدواج فرمولی پیش می آید که توجه به آن اساس زندگی زناشویی را شکل میدهد ، نیازهای فردی زن ، نیازهای همسر و نیازهای رابطه ( که شامل رابطه زناشویی و رابطه والدین با فرزنادان است ) اگر تعادل در این فرمول برهم بخورد ، استرس ناشی از آن کل افراد خانواده را آزار خواهد داد.
این موضوع که همسر شما به طور کلی انسان مسئولیت پذیر و توانمند در امرار معاش است یا خیر، موضوعی است که شما به آن اشاره نکرده اید ، در واقع اگر شما با مردی زندگی می کنید که در طول زندگی مشترک نشان داده که حواسش به مسئولیتهایش بوده و در این مرحله از زندگی با چالش روبرو شده بهتر است با تغییر در سبک ارتباطی و همگام شدن با ایشان ، شرایط پیشرو را در کنار هم بگذرانید و قطعا برای مدیرت شرایط به تغییراتی در سبک زندگی و حتی حمایتهای اطرافیان نیاز خواهید داشت ، درباره نیازهایتان با همسرتان به سبک همدلانه گفتگو کنید ، به ا بگویید که شرایطش را درک میکنید اما دچار احساس ناامنی ده اید و نیاز دارید تلاش های ایشان را ببینید و جملاتی بشنوید که امید بخش باشند.
اما اگر با مردی روبرو هستید که از ابتدای زندگی در رفتار ایشان نشانه هایی از عدم مسئولیت پذیری ، بی هدفی ، بی توجهی به نیازهای خانواده ، کارهای ناتمام و از این شاخه به آن شاخه پریدنهای متعدد دیده اید ، بهتر است به شیوه جرات مندانه درباره شرایط صحبت کنید و یا از یک مشاور کمک بگیرید.