تب بدون علت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 49 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام دختر ۲۰ ماهه ای دارم که ۶ فروردین سرما خورد از اون موقع به طور کامل خوب نمیشه اگه هم خوب میشد چند روز دیگه باز مریضی دیگه ای میگرفت تا اینکه کاملا خوب شد فقط تب داشت بدون هیچ علائم سرماخوردگی یا وجود عفونت در آزمایشها تبهاش تا ۳۹/۵ میشد که مجبور به بستری شدیم که دهنش تبخال شدید هم زد بعد مرخصی خوب شد باز ۲ هفته بعدش تبها شروع شد باز۱ روز بستری شد الانم ۲روزه اسهال استفراغ شدید شده که احتمال میدم از بیمارستان گرفته. دکترش هم شربت اندسترون پلامید پودر اواراس کتی لاکت داده که اصلا فرقی نکرده دیگه خسته شدم از هر روز دکتر رفتن آخه این تب چیه که ول کن نیست اینم بگم در طول این مدت آنتی بیوتیکی نمونده کامل نداده باشم ممنون میشم راهنمایی کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

علت تب و بيماری كودک شما با وجود بستری و ويزيتهای مكرر توسط چندين پزشک ظاهرا به نتيجه ای نرسيده.

پس نبايد انتظار داشت با شرح حال كوتاه شما و از راه دور علت بيماری كودک تشخيص داده شود.

معمولا اين بيماريها علت ويروسی دارند و بدون آنكه اقدام درمانی خاصی انجام شود بهبود می يابند.

به پزشكان قبلی مراجعه نماييد.