سلام. روز بخیر.

راستش یکم نگرانم نکنه تنبلی تخمدان داشته باشم در خانواده من مشکل نازایی وجود نداره واز طرفی علایم خوندم و رو چونم مو زائد نیست فقط یکمی رو سینه هام در حد چندتار ضخیم میشه گفت هست همین نگرانم میکنه  البته پریودم منظم هرماه دو سه جا بجا میشه نهایتا که طبیعیه  خصوصا از وقتی ازدواج کردم راس هرماه میشه. دو سه روز جا ب جا میشه. حالا من میترسم دکتر برم کم رو شدم چ کار کنم... علائمش ندارم چاقم نیستم ۵۰ کیلو هستم قدم ۱۵۳. واینکه برا اقدام به بارداری قبلش چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

نگران نباشید با انجام یک سونوی ساده در روز ۸ تا ۱۰ سیکل میتوان تشخیص داد. قبل از اقدام به بارداری باید یک سری آزمایش انجام دهید. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش