دلیل این لکه دیدن من چیه پس

از وقتی اقدام کردم وحشتناک پریودام نامنظم شدن و دکترم دارویی واسه تنظیمش ندادن الان این ماه من 48 روزه که پری نشدم حدود 10 روز پیش دوروز پشت هم لک دیدم خیلی خیلی کم و به قهوه ای میزد همه گفتن حتما لانه گزینی بوده آخه  اولین باری بود که لک میدیدم اونم اینجوری بعدش رفتم ازمایش خون منفی بود امروزم بی بی چک زدم باز منفی پریودم که نمیشم

پس دلیل این لک ها چی بوده به دکترم که گفتم چند روز پیش گفتن صبر کن باز تست بزن که منفی بود

خیلی هم ترشحات بی رنگ و ابکی دارم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

تغییرات هورمونی، استرس ....اگر بعد از تاخیر ده روز آزمایش دادید و جواب منفی است میتوانید دارو بگیرید. سونو اطلاعات خوبی در این زمینه به ما میدهد. روز خوش