ترشح قهوه ای در هفته ۲۳

سلام

بارداری چهارم هست. یک زایمان زودرس داشتم و یک سقط. بارداری سوم رو سرکلاژ کردم. دخترم هفته ۳۸ بدنیا اومد. الان ۲۳ هفته ام.هفته ۱۶ سرکلاژ کردم. الان سه هفته است که یک روز در هفته ترشح قهوه ای دارم. شیاف سیکلوژست رو از هفته ۱۲ استفاده میکنم. سونو گفت همه چی نرمال. علت لکه بینی و ترشحات قهوه ای چیه؟ ممکنه بخاطر نخ سرکلاژ باشه؟ جنینم پسره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

علل احتمالی: تهدید به سقط و خونریزی جفت، عفونت، زخم و التهاب در محل نخ سرکلاژ.

و برای تشخیص نیاز به معاینه و سونو هست