همسر وابسته به مادر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 73 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من دوماهه ازدواج کردم و دوسال هم عقد بودم همسرم تک پسر خانواده هست ‌خیلی حرف شنوی از مادرش داره اگه مادرش بگه باید بریم فلان جا حتما باید بریم حتی اگه من حالم خوب نباشه با دعوا میبره منو اصلا براش معنی نداره ما دیگه یه خانواده ایم همه جا حرف مامانشه و باید مامانش باشه حالا دیگه گفته باید خونتون کنار خودم باشه هرچی بهش میگم دور باشیم بهتره میگه مگه چه مشکلی با مامانم داری چرا با مامانم بدی واقعا مادرش خیلی دخالت میکنه دوست ندارم هر روز زندگیمون بخاطرش تلخ بشه اما چون حساسیت زیادی داره و زود دفاع میکنه نمیشه بهش اینو گفت چطور از وابستگیش کم کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
يكي از مشكلات شايع كه موجب بروز اختلاف بين زن و شوهر ها ميشود ،وابستگي يكي از طرفين به خانواده خود است كه باعث مشكلاتي در روابط زناشويي ميشود .
سعي كنيد بيشتر به همسرتان نزديك شويد.روي كيفيت رابطه با همسرتان تمركز كنيد.
ضعف هايش را ناديده بگيريد و احساسهاي مثبت خودرا به او نشان دهيد.در خلوت خود به او بگوييد كه به همسرتان افتخار ميكنيد.
اورا با كسي مقايسه نكنيد.سعي كنيد زياد در آغوشش بگيريد.شما بايد ذره بيني برداريد و كوچكترين نقاط مثبت همسرتان را بيابيد و آنها را در ذهن خود نگه داريد و در زمان مناسب استفاده كنيد.
غر نزنيد وبا لحن مهربان از او درخواست كنيد.سعي كنيد هيچ وقت همسرتان را روبروي مادرش قرار ندهيد.در غياب مادر همسرتان ازش پيش همسرتان بدگويي نكنيد.آرام ومهربان صحبت كنيد.با هم صحبت كنيد در مورد خواسته ها ونيازهاي هم بيشتر بدانيد.شكايت بيش از اندازه نكنيد.با همسرتان همدردي كنيد.هرگز پيشنهاد قطع ارتباط با خانواده همسرتان را ندهيد.بهترين كاري كه ميتوانيد بكنيد نزديك شدن به خانواده همسرتان است .در اين مسير صبور باشيد
                      شاد وموفق باشيد🌷👌🏻

تجربه شما

من ميخوام وابستگیش کمتر بشه اگه خودمم بیشتر با خانوادش صمیمی بشم که اونم همینطور ادامه میده شاید وابسته تر هم بشه آخه خیلی حرف گوش کن هست اگه ببینه منم مشکلی ندارم که دیگه هیچی همش به حرف مامانشه