سلام. خسته نباشید

من ۲۳ سالمه قدم ۱۶۰ هستش من بعد زایمانم وزنم به شدت زیاد شد و لاغرم نشدم در دوران شیر دهی بعد که بچم یک سالش شد رژیم گرفتم .

من ۲۰ دی رژیم گرفتم تا الان یعنی ۴ ماه و خورده ای میشه وزنم موقع شروع رژیم ۸۵ کیلو بود و الان ۶۵ شدم.

میخواستم بدونم من چقد بشم خوبه؟ و اینکه من پهلو دارم و اونا هنوز آب نشدن میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم؟

و این وزن کم کردن من در اآنده برای من عوارضی خواهد داشت؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام . استاندارد کاهش وزن ، 2 تا 4 کیلو در ماه هست ولی شما بیشتر از این مقدار وزن کم کردین. ضمن اینکه وقتی کاهش وزن صرفا با تغذیه باشه ، آتروفی عضلانی یا همان ریزش عضلات اتفاق می افته . بهترین حالت اینه که شما در کنار داشتن رژیم ، تمرینات مقاومتی ( دستگاه یا وزنه یا کش یا ...) رو انجام بدین که توده عضلاتتون کم نشه ..
در کل هر کاهش وزنی خوب نیست ، کاهش وزن باید کاهش توده چربی باشه . BMI یا همون شاخص توده بدن ، در حال نرمال باید بین 18.5 تا 24.9 باشه . یعنی با این قد ، وزن شما باید بین 47.5 تا 63.5 کیلو باشه .
برای شکم و پهلو هم شما قطعا باید تمرینات مخصوص بخش میانی بدن رو انجام بدین که به اسم تمرینات شکم و پهلو شناخته می شن. این تمرینات چربی اون ناحیه رو کمتر نمی کنن صرفا عضلات رو تقویت و به اصطلاح سفت می کنن. لایه  چربی اون ناحیه ،با تمرینات هوازی و داشتن رژیم غذایی درست کم می شن.
جمع بندی : شما سرعت کاهش وزنتون بالا بوده .
باید حتما رژیم + تمرینات هوازی + تمرینات مقاومتی رو با هم داشته باشید.
موفق باشید