سلام من حدودا ده ماهی میشه پوست دستم خشک شده و پوسته پوسته بعدش خارش میگیره و بعدش بی نهایت خشک میشه مثل چوب و قرمز میشه و جاش میمونه.چیکار کنم .دکتر پوست رفتم یکبار کلوبتازدل داده خوب خوب شدم ولی بعد یه ماه برگشت .دوباره رفتم فلوئوسینولون داده الان بزور دستکش و کرم نمیذارم عود کنه .

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام
متاسفانه اگزمای دست ، معمولا بیماری مزمنیست ، ومعمولا باپیشگیری وعدم مواجهه با الرژنها ، فقط کنترل میشود ، اما اگر با مراقبت ودرمان ، بیش از ۹ماه عود نداشته باشید ،احتمال بهبودی وعدم عود بیشتر است .استفاده از کرمهای سیلیکا محافظت از حساسیت به مواد را بهتر انجام میدهد .کرم پروتکتیو هند راسن محافظ خوبی جهت پیشگیری از الرژی است .