سلام خانمی هستم 33 ساله، تقریبا 15 روز پیش در هفته 10 باردار به علت سانحه جنین خودمو از دست دادم،، بعد از سقط سونوگرافی انجام دادم که داخلش نوشته تصویر یه ناحیه کیستیک توبولر اکوفری  به ابعاد 43 در 10 در ادنکس راست رویت شد، که مطرح کننده هیدرو سالپکشن میباشد، به پزشک مراجعه کردم، که بهم قرص مترونیدازول و سفالکسین و مفنامیک اسید داد

سوالم اینکه این کیستیک با این داروها از بین میره؟ یا حتی داروهایی دیگه ای استفاده بشه؟ یعنی من لوله ی سمت راستم رو از دست دادم؟ خیلی نگرانم، ممنون میشم جوابمو بدید 🙏🙏

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید داروها ی تجویز شده توسط پزشک معالج خود را مصرف کنید و مجدد سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.