سوزش معده و بوی دهان

سلام دو ساله موقع گرسنگی سوزش معده دارم و باعث میشد سه ساعت یکبار غذا بخورم. غذا که میخوردم خوب میشد. ده روزه چه بخورم چه نخورم سوزش معده دارم و گاهی به اطراف نافم هم میزنه. خیلی وقته بوی بد دهان دارم. دندونامم درست کردم مرتب مسواک میزنم اما درست نمیشه.وقتی غذا میخورم احساس میکنم دهنم بوی غذارو میگیره و بعد غذا اکثرا گاز معده یا روده دارم.علت و درمان رو لطف میکنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. علامت هایی که گفته شد بسیار به علامتهای التهاب و یا زخم ناحیه دوازدهه شباهت دارند که نیاز به بررسی و درمان های ضد اسیدی دارند.
حتما جهت معاینه و اطمینان از تشخیص به پزشک مراجعه کنید.
در صورت عدم بهبود نیاز به اندوسکوپی دارید.