انقباض رحم در هفته 25

سلام

من ۲۵ هفته بارداری ام. چند روزه انقباض دارم به دکتر مراجعه کردم سونو نوشتن و شیاف فرتیژست و قرص ایزوپرین بهم دادن. سونو هم که دادم همه چیز نرمال بود طول سرویکسمم با سونو شکمی ۳۵ بود. هنوزم با مصرف داروهام و استراحتم انقباض دارم خیلی از زایمان زودرس میترسم .چیکار کنم انقباضم کمتر شه خدایی نکرده زایمان زودرس نکنم؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

داروهای تجویز شده را مرتب مصرف کنید.

فواصل ویزیت های پزشک را کوتاه تر کنید.

مواظب علایم عفونت ادراری یا عفونت واژینال باشید

اگر شکایتی در این راستا داشتید حتما با پزشک معالج درمیان بگذارید.

بهتر است طول سرویکس را واژینال بررسی کنید

اگر درد شدید شد به نزدیکترین بیمارستان دانشگاهی محل سکونت مراجعه کنید.