مصرف استروژن

465 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. آیا قرص استروژن مانع از بارداری میشود. و آیا تاثیری بر تقویت تخمدان ها و بارداری دارد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل مغازه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

این داروی بسیار پر کاربرد و در عین حال بسیار خطرناک است بدون تجویز پزشک مصرف نکنید. در مواردی میتواند روند بارداری رو تسهیل کند. روز خوش

تجربه شما

عزیزم منم دارم میخورم برای بارداری به دکتر گفتم اقدام میخوام بکنم استروژن داد