غذای کمکی به نوزاد

با سلام

پسر من نارس نبوده ولی با وزن کم 2400 به دنیا اومد از پایان 4 ماهگی غذای کمکی رو براش شروع کردیم

هفته اول فقط یکم لعاب برنج هفته دوم حریره بادام رقیق شده هفته سوم تا چهارم حریره بادانش رو کم کم غلیظ کردیم هفته بعد هم سوپ که فقط از آبش دادیم و حالا که 5 ماهو یک هفته داره سوپ میکس شده بهش دادم

میخوام بدونم که بقیه مواد غذایی رو از کی میتونم بهش بدم

و دور دهنش گاهی بعد از تماس با غذا دونه های ریز میزنه چی بزنم به پوستش

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دا ر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز بهتر است ابتدا کودک توسط متخصص کودکان معاینه تا علت کم وزنی بررسی شود و دستورات لازم بدهند.
همین غذاهایی که ذکر کردید می توانید در ادامه هم برای کودک آماده کنید و برای غذاهای جدیدتر عجله نکنید.
به مواد غذایی که در غذاها استفاده می کنید توجه کنید ممکن است به ماده ای حساسیت داشته باشد.