تزریق پروژسترون و پریود نشدن

سلام من همیشه پریودام منظم بوده یعنی هرماه حدود چهار روز زودتر پریود میشدم اما برای اولین بار 14 فروردین پریود شدم و دیگه پریود نشدم 12 روز بعد از تاخیر ازمایشم منفی بود رفتم سونو واژینال دکتر گفت یه کیست 3 میلی سمت چپ داری دو تا پروژسترون زدم و الان 8 روز از تزریق میگذره هنوز پریود نشدم. امکان داره باردار باشم؟ چرا من پریود نمیشم؟ درد پریودی هم دارم و گاهی هم ترشحات سفید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

کیست ساده به تنهایی باعث به تأخیر انداختن در قاعدگی نمیشه و‌شما حتما باید چکاپ کامل هورمونی انجام بدید

تا ده روز ممکنه بعد از تزریق پروژسترون پریود نشید اگر ببشتر ادامه داشت به پزشکتون مراجعه کنید