علائم پانیک

سلام به مشاوران عزیز

من چندسال پیش به روانپزشک مراجعه کردم گفتن پانیک داری ولی از کسایی که پانیک رو‌تجربه کردن دیدم من همه اون علایم رو ندارم

فقط بدنم یک دفعه بی دلیل بی حس میشه و شل میشه مخصوصا وقتایی که تازه از خونه بیرون میرم بعد چند دقیقه تقریبا خوب میشم و بیشتر صبحا که از خواب بیدار میشم بیرون برم این اتفاق می افته مثلا بخوام برم سرکار (کنترل روش دارم چون میدونم اتفاقی نمیفته فقط یه دلهره میاد و میره ولی اذیتم میکنه)  مثلا با ماشین خودم برم سرکار اون اتفاق اصلا برام نمیفته

یا مثلا دمای هوا هم رو این دلهره الکی و بی دلیل تاثیر داره هوا وقتی سرد میشه شدت میگیره.

تو رو خدا راهنمایی کنید چیکار کنم خوب بشم شرایط مشاور رفتن و کمک گرفتن ازش ندارم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.تمام حملات پانیک کاملن شبیه هم نیستند.
علایم شمابه حملات پانیک میخورد ولی نوع کاملش نیست.
نیازبه درمان دارویی ودرمان شناختی رفتاری دارید به متخصص اعصاب وروان مراجعه فرمایید.