سلام وقت بخیر دخترم نه ماهشه از دوماهگی که رفلاکسش شروع شد نسبت به شیر بی میل شد ماه اول ۱۲۰۰گرم اضافه کرد و ماههای بعد کمتر مجبور شدم شیر خشک بدهم اما هنوز نسبت به شیر بی میله و از شش ماهگی تا الان فقط ماهی دویست گرم اضافه کرده با اینکه از نظر غذایی بهش میرسم. سوالم اینه اولا چه دارویی برای افزایش اشتها بهش بدم زینک گلوکونات هم دادم تاثیر نداشت و دوم چه شیر خشکی بهش بدم برای وزن گیری لطفا راهنمایی کنید؟ ممنون از لطف شما

اطلاعات تکمیلی

سن نه ماه جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز باید به پزشک مراجعه کنید تا علت کمبود وزن ابتدا بررسی شود سپس در صورت نیاز پزشک داروی مکمل و شیرخشک تجویز می کند.
با توجه به سن غذای کمکی مناسب مقوی آماده کنید و به کودک بدهید مثل فرنی، حریره بادام، سوپ، پوره میوه و...