فکر کردن به طلاق

45 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۱۹سالمه سه ساله عقدم شوهرم خیلی بددهنه وقتی عصبی میشه به من و خانوادم توهین میکنه دلم میخواد طلاق بگیرم اما دوستش دارم ولی با این رفتاراش نمیتونم کنار بیام مثلا با خانوادش رفت مسافرت من گفتم نمیام رفت و خیلی ناراحت شد و توهین کرد بهم منم گفتم طلاق میگرم گفت برو بگیر‌ الان من چیکار کنم میدونم درست بشو نیست

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

ببينيند دوست داشتن خيلي خوبه كه وجود داشته باشه و حس قشنگيست ولي پايداريش به عواملي بستگي داره كه شما به چند تاش اشاره كردين.اخلاق و رفتار داشتن آداب معاشرت و اين ها بسيار مهم هستند. وقتي شما الان بعد از ٣ سال ميگي كه دوستش دارم اما...يعني با چشم عقل داري مي بيني كه رفتار ايشان با شما و خانواده شما درست نيست و توهين مي كنند پس بعد از ٣،٤ سال ديگه چه احساسي خواهين داشت؟ عصباني وخشمگين،حساس نسبت به رفتار هاي همسرتان،كينه به دل داشتن و...اين ها فقط باعث ميشه كه شما خسته تر بشين و يك جايي ديگه اين دوست داشتن ديگه از بين ميره و جاش رو خشم ميگيره و خيلي چيز هاي ديگه به غير از محبت. پس فكر كنيد همه جوانب را در نظر بگيريد،شما جوان هستين و نيازي نيست كه با عجله تصميم بگيرين.فكر كنيد به رفتار هاي همسرتون و احترامي كه به شما ميذاره،اگر فكر مي كنيد واقعا مردي هست كه شما مي تونين عمري رو بهش تكيه كنين و اعتماد كنين و همراهتون باشه پس با هم صحبت كرده و به يك مشاور مراجعه كنيد و اگر كه نه تمام جوانب را بررسي كنيد و بعد تصميم بگيريد.
پايدار باشيد.

تجربه شما

چه پاسخ زیبایی دادین خانم دکتر. سرگذشت منم مثل شماست دوست عزیز. بعد از ۳سال میخوام جدا بشم اما از بعدش میترسم...