سلام خسته نباشید من ۲۱سالمه و بچه شیرمیدم الان حدوده چند ماهه که چند وقت یکبار سینه سمت چپم عینه توده باد میکنه و خیلی درد داره بعده چند روزم خوب میشه و تازگی هاهم روی نوک سینم جوش سفید میزنه و خیلی درد داره سینم میسوزه و اصلان میتونم شیر بدم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

حالت سفتی در سینه هنگام شیردهی طبیعیه و ممکنه به دلیل جمع شدن شیر در مجاری پستان باشه

قبل از شیردهی با حوله گرم سینه رو از بالا تا نوک پستان ماساژ بدید و سعی کنید زیر دوش آب گرم هم مدام سینه هارو ماساژ بدید

اگر تجمع شیر بیشتر از تغذیه نوزاد شماست با شیردوش شیر را از سینه خارج کنید