مشاوره دوران نامزدی

 نامزدم خیلی ذهنش مریضه من باهاش یک ماهه قهرم بخاطر اخلاق مسخره اش که هر روز دعوا میکرد بعضی وقتا چون حوصلم سر میره با خواهرمو شوهر خواهرمو مامانم با ماشین شوهر خواهرم میریم بیرون نامزدم بخاطر این بهم توهین میکنه میگه برو زن اون شو به نظرتون من باهاش چیکار کنم جوابشو چی بدم طلاق بگیرم بهتره؟؟ حتی نمیزاره خونه مادرمم برم میگه باید تو هفته یه بار بری خونشون خیلی خسته ام کرده تو رو خدا کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
آیا نامزد هستید یا عقد؟چه مدت از رابطه ی شما میگذره؟ چطور باهم آشنا شدید؟با توجه به اینکه میگید نمیذاره خونه ی مادرم برم جز هفته ای یک بار آیا زندگی مشترکتون رو شروع کردید؟آیا مسایلی از این قبیل از ابتدای آشناییه شما وجود داشته یا بعدا ایجاد شده؟آیا در مورد این مسایل با نامزدتون صحبت کردید؟آیا سعی کردید مشکل رو حل کنید و به نقطه ی مشترک برسید؟ سوالاتی ازین دست و خیلی سوالات دیگه وجود داره که پاسخ به اونها میتونه کمک کننده باشه و البته این امر به صورت مجازی مقدور نیس توصیه میکنم به صورت حضوری جلسات مشاوره رو ادامه بدید تا رابطه ی شما به صورت همه جانبه مورد بررسی قرار بگیره و مشکلاتتون به صورت تخصصی حل بشه.
شاد و پیروز باشید.