رفلکس نوزاد

سلام مشاور عزیز پسر۲ و نیم ماهه من هم تب داره البته خیلی کمه هم با زور شیر میخوره چند روزه رفلکسش هم بیشتر شده چه کنم ؟دکترش بردم گفت از رفلکسه دیدی خوب نشد بیار بستری کنم ولی یادم رفت بگم شیر بلعیدشو با زور قورت میده و اذیته نگرانم چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، درصورت تب در شيرخوار حتما به متخصص اطفال مراجعه نماييد.