عدم ارتباط دخترم با همسالان خود

سلام  خسته نباشید

دخترم ۷ سالشه و امسال رفت کلاس اول به شدت اجتماعی هستش اما از سمت دوستاش پذیرفته نمیشه یکم جثه اش کوچیکه اما نه زیاد که جلب توجه کنه برای همین مورد زیاد حرص میخوره که دوستان زیادی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳0 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

پيشنهاد ميكنم برای زمان بازی کودکتان خارج از مدرسه برنامه‌ریزی کنید. حتی ميتوانيد با همكلاسيهايش و مادرانشان برنامه دسته جمعی برنامه ريزی نماييد و روی اولین تجارب کودکتان نظارت کنید وبه بازی فرزندتان با همكلاسيهايش اهمیت دهید.

و در ضمن نام او را در کلاس های مختلف بنویسید. بدین ترتیب او اجتماعی بودن را یاد می گیرد و سعی ميكند با گروههای مختلف آشنا شود.

و در نهايت اينكه مهم ترین مسئله این است که به فرزندتان نشان دهید چگونه دوست خوبی باشد و دوست پیدا کند پس به کودکتان برای شناسایی نقاط قوت خود کمک کنید و از كتابهای مرتبط با اين گروه سنی جهت دوست يابی استفاده كنيد چرا كه وقتی فرزند شما مهارت های لازم را بیاموزد دیگران را به سوی خود جذب خواهد کرد و حضور دوستان به زندگی او مفهوم تازه ای خواهد بخشید.