عوارض قرص اسپیرونولاکتون

سلام

من دکترم برام سونو نوشت به خاطر پریودهای طولانی و نامنظم . متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم. الان قرص متفورمین و اسپیرونولاکتون مصرف میکنم . ولی این دفعه پریودم خیلی شدید تر و طولانی تر شده اصلا بند نمیاد خسته و کلافم کرده الان 1ماهه پریودم

آیا از عوارض قرص هاست؟ و اینکه چکار کنم الان؟ میشه راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اسپیرونولاکتون دربرخی از بیماران میتونه باعث لکه بینی و خونریزی نامنظم بشه
بهتره با پزشکتون در این مورد مشورت کنید تا در صورت نیاز دارو تعویض بشه