چگونه باردار شوم؟

سلام خسته نباشید من بارداری خارج رحم داشتم دوماه پیش و لوله سمت راست ترکید موقع عمل باز خارج رحمی دکتر گفت که لوله هات پیچ و تاب داره ممکنه باز خارج رحم باردار شی البته من کلومیفنم استفاده کرده بودم الان نمیدونم چیکار کنم چطور باردار شم؟ من ۲۰ سالمه و پریود مرتبی دارم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز می تواند مشکل شما از عوارض قرص مصرفی بوده باشد به هر حال با توجه به سن شما جای نگرانی وجود ندارد تا  یک سال  برای باردار شدن زمان دارید موفق باشید