کم‌ اشتهایی پسر یک ساله

سلام و خسته نباشید

پسر یکساله فوق العاده کم اشتهاست . بهش زینک میدم تمام بازی‌ها و کارهایی که سرگرمی کنه برای غذا یا شیر خوردن انجام دادم اما هیچ تاثیری نداره وزنش ده کیلو هست اما سه ماهه ثابت مونده و حدود یکماه هست که اصلا غذا نخورده و به زور بهش شیر میدم فقط ( شیر خشکی هستش)

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
اجازه دهید خودش غذا بخورد و غذا را در ظروف خوش رنگ و محرک مثل قرمز تزیین کنید. اصرار و دعوا و تهدید نکنید.
در رابط با مکمل های مناسب کودک با متخصص کودکان یا تغذیه مشورت کنید.