کیست ریز در تخمدان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 69 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . ببخشید من 18 سالمه که 6 ماهه ازدواج کردم و یکی دو ماهه اقدام به بارداری کردیم ولی نتیجه نداشت رفتم سونو دادم و نوشته بود رحم در برش میدسازیتال به ابعاد 33*61 بوده و دارای اکوی میومتر هموزن میباشد

ضخامت دو لایه آندومتر 4.5mmاندازه گیری شد

تخمدان ها به حجم نرمال تخمدان راست به حجم 2.9cc و تخمدان چپ به حجم 4.2 حاوی فولیکول های ریز در پروفرال میباشد

ضایعه فضا گیر مشهود نیست

مایع آزاد در لگن رویت نشد

امروز هم بردم نشونه یه دکتر دادم گفت کیست داری ومتفورمین نوشت آیا تشخیصش درسته تو رو خدا کمکم کنید آیا تشخیصش درسته من کیست دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم شرح حال کامل زوج لازم است

اگر وزن ایده ال و قاعدگی های منظم دارید و هیچ سابقه مشکل باروری در خود و همسرتان نیست و در بررسی های پزشک معالجتان در مشاوره قبل بارداری که رفته اید مشکلی نداشته اید، توصیه های ایشان را اجرا کنید، فولیک یا یدوفولیک را ادامه دهید و بیشتر فرصت دهید و فعلا فقط استرس نداشته باشید.

تجربه شما

سلام. ممنون ازتون که به سوالم پاسخ دادین...

اگه امکان داره بگید که سونوم مشکلی داره یانه؟ آیا من طبق این سونو کیست تخمدان یا تنبلی تخمدان دارم یا نه؟ و آیا با این فولیکول های ریز که تو سونوم نشونتون دادم میتونم باردار بشم یا نه؟ خیلی خیلی ممنون از لطف شما که به سوالام پاسخ میدید