سونو شکمی و کیست تخمدان راست

سلام وقت همگی بخیر. خواهش میکنم جواب سوالم رو بدید خیلی نگرانم. من در تاریخ ۱۱ بهمن پریود شدم و در تاریخ ۲۸ بهمن ماه رابطه بسیار سطحی ( از مایع منی مطمئنم که برخورد نداشته اما نگرانیم از پیشابه که البته تاکید کنم انزال اول بود و قبلش انزال رخ نداده) داشتم. در واقع دخولی صورت نگرفته و من باکره ام..، ۴۵ دقیقه بعدش قرص اورژانسی خوردم و به ترتیب در تاریخ ۷ اسفند، ۶ فروردین، ۱ اردیبهشت پریود شدم با کیفیت قبل و به مدت ۵ روز..۱۴ روز بعد از رابطه ازمایش دادم که منفی بود و ۲۱ روز بعد از رابطه بی بی چک هم منفی بود ایا با این شرایط امکان بارداری وجود دارد؟ ۲۴ اردیبهشت رفتم سونو بهم گفتن کیست دارم.. ایا در سونو شکمی رحم دیده میشود که بارداری تشخیص داده شود؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
عزیز من وقتی چند سیکل پریود شدی چطور امکان بارداری میتونه وجود داشته باشه
بله در سونوگرافی رحم تخمدانها و محتویات شکم بخوبی قابل رویت هست