احتمال سقط

سلام من ۸ اردیبهشت پریود شدم ولی بعدش دچار لکه بینی شدم به دکتر مراجعه کردم ۲۱ اردبیهشت برام بتا نوشت که حامله بودم بتام ۲۴۶ بود ۴۸ ساعت بعد بتا دادم شد ۳۴۴ دکتر شیاف داد دوباره بتا دادم شد ۱۰۰ ولی نه درد دارم نه خون ریزی فقط لکه بینی  بنظرتو سقط کردم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

نه سقط در کار نبوده است احتمالا بارداری شیمیایی بوده است. اگر عدد بتا کاهش پیدا کرد و صفر شد بارداری منتفی است در غیر این صورت حتما با پزشکتان مشورت کنید.‌ روز خوش