من در هفته ۷ بارداری هستم من درهفته اول بارداری که نمیدانستم باردارم دچارعفونت ادراری شدم و قرص و آمپول  زدم بعد دچار دندان درد و سرماخوردگی شدم با توجه به اینکه نمیدانسنم باردارم ایا ضرر دارد براجنین ؟...از هفته ۵ بارداری متوجه بارداری شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

مصرف برخی از داروها در بارداری ممنوع است و نوع داروهایی که گرفتید مهم است با توجه به اینکه در ۸ هفته اول باید کمترین میزان دارو را بگیرید بهتر است با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش