کوچک بودن فولیکول ۸ و ۱۲ و مصرف متفورمین

سلام من ۲۸ سالمه و ۵ سال ازدواج کردم رفتم برای آزمایش  های قبل بارداری که با سونو متوجه شدن یه فولیکول ۸ و ۱۲دارم که دکتر متفورمین داد روزی یدونه بخورم و اقدام کنم اگه تا سه ماه باردار نشدم دارومو عوض کنه

خواستم بدونم مشکلم چقدرجدیه؟ و اینکه احتمال بارداری تو ماه اول هم هست؟ چکارکنم که زودتر بارداربشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل معمار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

مشخص نکردید روز چندم قاعدگی سونوگرافی دادید
متفورمین برای کاهش عوارض سندرم تخمدان پلی‌کیستیک تجویز میشه و به تنهایی داروی خاصی برای تحریک تخمدان یا رشد فولیکول ها نیست