آیا من خارج رحمی باردارم؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 66 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خانوم دکتر خسته نباشید. این شکم چهارم هست که باردارم اولی خود به خود سقط شد دومی زایمان سزارین شدم و سال پیش آذر ماه یه سقط داشتم به علت هماتوم.

من پنجم فروردین اخرین پریودم بود و دوهفته بعدش بیست فروردین تابیست و هفتم فروردین لکه بینی داشتم این ماه پریودم عقب افتاد و ۱۰ روز بعدش ازمایش دادم بالای ۲۰۰ بودوقتی سونو رفتم هیچی نبود به جز ۲تا کیست در تخمدان چپ. هفته پیش پنجشنبه لکه های خونابه ای ولی خیلی کم روزی یه ساعت که اونم وقتی خودمو پاک میکردم ممیفهمیدم داشتم بدون هیچ دردی بیست و یکم رفتم تکرار بتا و سونو عدد بتا ۶۸۵۰۳۹ بود ولی بازم تو سونو واژن و شکم هیچی از ساک نبود فقط ضخامت اندومتر رحم ۱۰ میلی متر و ضخیم و نامنظم بود. دیروز یه کم فعالیت داشتم و دیشب باز همون لکه هارو دیدم ولی فوری قطع شد. دیشب یه دونه شیاف پروژسترون ۴۰۰ گذاشتم

آیا من خارج رحم باردارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

عددبتامشخص نیست دوباره بفرستید.

درکل اگرسونو چیزی ندیده باید به فاصله۴۸ ساعت بتا و سونو تکرار شود تا نتیجه معلوم شود. فعلا تا مشخص شدن نتیجه نباید پروژسترون مصرف کنید

تجربه شما

پس منتظر جواب ۴۸ساعت بعد بتا و سونو بمانید

ببخشید عدد بتام ۶۵۸.۳۹ بود اشتباه تایپ شد.