چگونه زودتر باردار شویم؟

سلام خسته نباشید حدود پنج الی شش ماهه که برای بارداری اقدام میکنیم اما نتیجه ای نمیگیریم آزمایش و سونو هم خودمو شوهرم انجام دادیم و هیچکدوم مشکلی نداریم. خیلی ناامید شدم آیا راهی هست برای اینکه فرآیند بارداری رو سریعتر پیش ببریم ؟ یا اینکه زودتر باردار بشم؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نازايی وقتی اطلاق ميشود كه زوجی يک سال پيشگيری نداشته باشند و حاملگی اتفاق نيفتد .

اگر چاق نيستيد و قاعدگی های مرتب داريد توصيه ميشود هفته ای سه روز تماس جنسی داشته باشيد  و اگر چند ماه بعد باردار نشديد به فلوشيپ لا پا روسكوپی جهت بررسی و ضعيت لوله ها مراجعه كنيد .