عدم مهارت گفتگو در همسر

با سلام .نامزدم مشکل بزرگی داره وقتی من از چیزی ناراحت میشم اجازه صحبت کردن رو به من نمیده و همیشه میگه باز شروع نکن.روز به روز اوضاع داره بدتر میشه. وقت مشاوره گرفتم هم نیومد.واقعا نمیدونم چیکار کنم.چون هر روز فاصله بین من و اون بیشتر میشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد.

اگر در يک رابطه مسئله ايی  هست كه باعث خراب شدن رابطه ميشود ، بايد فكر كنيم بيينيم سهم خودمان در اين اتفاقات چيست ؟حل مسائل زندگی  اين پيام را دارد كه تو نيازمند تغيير هستی و مسئله اساسی

در تغيير "ندانستن "نيست بلكه

انجام ندادن است .براي تغيير بايد عمل كنيد و كار متفاوتی را انجام دهيد.شما مواقعی كه ناراحت ميشويد چگونه برخورد ميكنيد كه ايشون با شما صحبت نميكنند ؟

آيا از اول رابطه همين طور بودند ؟

مشكل كجاست ؟

حتما رفتار نامزدتان علتی دارد ؟

چقدر نامزدتان را ميشناسيد؟

محاسن و معايب رابطه تان چيست ؟

بيشتر روی رفتارهای خود دقت كنيد

اما مهارتهای مفيد برای ارتباط موثر كه مهم هستند:

از به كار بردن كلمات قضاوت آميز و اصطلاحات كنايه آمير و دو پهلو خودداری كنيد،اين كلمات احساس ارزشمندی فرد را زير سوال ميبرد وبه آن لطمه ميزنند.از برچسب زدن های كلی بپرهيزيد.از پيام های "تو"سرزنش گر و اتهام آميز استفاده نكنيد.

از مقايسه های منفی خودداری كنيد.از تهديد كردن بپرهيزيد.به جای حمله كردن با احساساتتان آنها را توصيف كنيد .

ميتوانيد برای مشاوره فردی،خودتان به تنهايی برای يادگيری مهارتهای ارتباط موثر اقدام كنيد كه بسيار موثر است.

                   شاد وموفق باشيد 🌷🙏🏻