سلام

به من برای کیست ام قرص سیپروترون کامپاند دادند برای دو مرحله

متاسفانه من دو روز یکی فکر میکنم هفته ۲ و یکی هفته ۱ فراموش کردم و به روال عادی ادامه دادم.

۳ تا مونده بود که قرص ام تمام بشه لکه های زیاد قهوه ای و شبیه شبه پریود با درد داشتم

قرصم رو قطع کردم و اون سه تا رو نخوردم و الان نمیدونم که پریودم رو گرفتم یا این ها لک هست به خاطر فراموشی قرص هام و اینکه دوره دوم رو کی شروع کنم با توجه به اینکه متوجه نمیشم این پریودمه که روز چهارم  شروع کنم یا هنوز پریود اصلی رو نگرفتم. فقط تازه متوجه شدم هفت تای آخر پلاسیبو بوده یعنی شاید هم چهار تا پلاسیبو ها رو خوردم و بعد نرمال پریودمو گرفتم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

طبق شرح حال شما، پریودیتان رخ داده است. نگران نباشید.

مصرف بسته بعدی را سه تا پنج روز از گذشت پریود خود شروع نمایید.

در زمان پریودی از قرص آهن استفاده نمایید تا خونریزی شما منجر به کم خونی نگردد.