سلام خسته نباشید. شوهر من سرماخورده بخاطر سرماخوردگی رفت دکتر بهش دارو دادن ولی چون معدش جواب نمیده قرصا رو مصرف که کرده امروز خون بالا اورده میگه چیزی هم نمیتونم بخورم چیکار میتونم بکنم کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام سرفهای مکرر میتواند منجر به دفع رگه هایی از خون همراه با خلط درافادی که سیگاری هستند ویا دچار عفونتهای تنفسی هستند ، گاها بشود ، اما بالا اوردن حجمی از خون نیاز به پیگیری دارد ومراجعه به پزشک الزامیست .