افسردگی پس از زایمان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 150 بازدید 2 تبادل تجربه

بعد از ۴ماه از زایمان افسردگی بعد از زایمان امکان داره رخ بده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
افسردگی در هر سن و سالی و با گذشت هر مقدار زمانی از یک مساله مهم مثل زایمان ممکن هست اتفاق بیفته
شما باید در مورد درمان و از بین بردن افسردگی اقداماتی انجام بدین
حالا این افسردگی مربوط به زایمان شما باشد که افسردگی پس از زایمان است یا به علت دیگر فرقی ندارد، شما باید با مراجعه به متخصص مشکل رو برطرف کنید

تجربه شما

سلام

حتما درمان دارویی و روان درمانی نیاز است البته بعد از بررسی اولیه

سلام

غیر از افسردگی ۲ هفته اول بعد زایمان هر افسردگی دیگر نیاز به درمان دارویی و رواندرمانی دارد حتما به بررسی نیاز دارید