عقب افتادن پریود

با سلام من دوره های عادت ماهانه منظم دارم تا قبل عقدم بعد از اون هم تقریبا تا 30 روز پریود میشدم این ماه سرماخوردگی شدیدی داشتم قرص سفالکسین مصرف کردم هیچ رابطه محافظت نشده نداشتم الان 7 روز از پریودم عقب افتاده دلیل این موضوع چی میتونه باشه؟ لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل مهدس آی تی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزيزم، خير سفالكسين باعث عقب افتادن نميشود ولی بجز حاملگی عوامل ديگری مثل استرس  ضعف عمومی  ورزش سنگين  اختلال هورمونی  اختلال تيروئيد ...ميتواند موثر باشد. ولی قبل از همه اين موارد در ابتدا  احتمال حاملگی  بايد رد شود.