بزرگ بودن سر جنين

67 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خانم دكتر عزيز

مادر من ديروز سوگرافي انجام دادن

ايشون در هفته ٣٤ بارداري هستن

و لی سر جنين با اندازه ٣٧ هفته رشد كرده

و با توجه به بررسي های لازم هيچ مشكلی وجود نداره يعنی زائده يا تومور و بيماری هايی نظير ميكروسفالی و ماكرو سفالی وجود نداره

و گفتن كه ژنتيكی هست

به نظر شكا سر جنين چه قدر بزرگتره

آيا در زمان به دنيا اومدن اين تفاوت بين سر و تن ديده ميشه و زننده هست

لطفا پاسخ بدين و ما رو نگرانی در بيارين

ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ١٨ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

لازم است سیر رشد و همه سونوها دیده شود.

در هرحال اگر گفتند طبیعی و سرشتی است معنایش این است که سراغلب افراد خانواده شما بزرگ است و مشکلی ندارد و چیزی نیست که خیلی به چشم بیاید

تجربه شما

ممنونم بابت پاسخ گويی شما

ولی در فامیل مادر و پدرم چنين اشخاصی وجود ندارند كه سر بزرگی داشته باشن 🙏🙏