قهر همسر

سلام  و عرض ادب

من هر وقت از همسرم ناراحت میشم قبل از اینکه چیزی بگم دست پیش میگیره ، قیافه میگیره خلاصه کاری میکنه که من یه چیزی هم بدهکار میشم نمیدونم چجوری رفتار کنم . همیشه کاری میکنه که من با اینکه دلخورم مجبور میشم باهاش صحبت کنم یا حتی من برم منت کشی ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
با توجه به اینکه ابتدا شما ناراحت می شوید و سپس ایشان با کودک درون پاسخ می دهند بهتراست در مواقع ناراحتی مهارت جرأت مندی را تمرین کنید و ناراحتی خود را به این شکل ابراز کنید که: ۱- بجای تو از من استفاده کنید که پیام قضاوت و محکوم شدن نداشته باشد.۲-  چه اثری در من داشت؟ مثلا من احساس خوبی ندارم یا خیلی ناراحتم یا باعث میشه غمگین بشم. ۳- توقعم از تو بصورت درخواست و نیاز مطرح بشه مثلا توقع داشتم بهم زنگ بزنی یا دوست داشتم بهم زنگ بزنی. ۴- پاداش توقع مثلا اگه زود میومدی اینقدر نگران نمی شدم. ومطلب بعدی اینکه در مواقعی که رفتار بالغانه دارند توجه مثبت بیشتری نشان دهید و رفتارهای مثبت ایشان را مورد تأیید و تشویق قرار بگیرد تا به این شکل نخواهند توجه از شما بگیرند.