سلام من پسری سه ماه دارم الان نزدیک یک هفته هست فقط گریه میکننه موقعه خواب از وقتی واکسن بهش زدم تا الان موقعی که بیدار خوب و میخنده فقط وقتی که خواب هست گریه میکنه و نمیخوابه خواهش میکنم راهنماییم کنید که چیکار بکنم؟

پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، احتمالا شيرخوار شما كوليک شيرخوارگی دارد، ساعت شروع علائم از غروب تا اوايل صبح است. برای تشخيص و درمان دقيق تر به متخصص اطفال مراجعه فرمایید.